čerpadlo ostrekovačov

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

čerpadlo ostrekovačov

Příspěvekod Shingi » pon 25. úno 2008, 8:49

Zdravím vąetkých.
Chcem vás poľiada» o pomoc. mam problém s ostrekovačom skiel, konkrétne s čerpadlom. Bzučí ale nenatlačí kvapalinu tak, aby striekala aľ na čelné sklo. Vyčistil som trysky prefúkal kompresorom hadičky, skontroloval so či nie je niekde zalomená, dokonca som pripojil na hadičku novu trysku a nič sa nezmenilo. dá sa niečo spravi» s tým čerpadlom? Neako vyčisti» premaza» alebo tak, Nové mi ponúkli za 1200,-Sk, čo ma dos» znechutilo. Ďakujem za vąetky reakcie. :(
Xsara I, 1.9TD break, ´98
Shingi
Profesionál
Profesionál

Vůz: Xsara TD Break I, 1905, diesel, 1998

Příspěvekod Rope » pon 25. úno 2008, 8:55

Opravit to nejde, prostě se vyběhalo a vůle jsou takové ľe prostě netlačí (to je tím ľe je vąechno s plastu) zkus se podívat na vrakáči. Jeątě jeden poznatek ze ľivota: Mám sto metru od dílny prodejce peugeot a citroen, někdy bývají rozdílné ceny za stejné věci např pojistkovka peugeot 206 r.v. 05 v peugeotu 3768 a v C 5080. přesně naopak tomu bylo u modulu klímy C 2120 a P 2850 vąe Kč.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

čerpadlo ostrekovačov

Příspěvekod Shingi » pon 25. úno 2008, 10:55

Teda sa dá kupova» aj od peugeotu? sto rovnaké diely?
Shingi
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Verdom » pon 25. úno 2008, 12:46

No rozhodně vąechny stejné nejsou, ale je jich stejných hodně.
Pokud máą některý díl vymontovaný nebo víą jak vypadá tak je výběr jednoduąąí. Někdy sedí i objednávací čísla ale není to pravidlem. I kdyľ jsou díly stejný. To sem si naběhnul u mechanismu natáčení zrcátka spolujezdce.
Ale moľná bych se neptal v autorizovaným servise a zkusil jinde.
http://obchod.autokelly.cz/
http://www.elitecat.cz/CarSelection.aspx
Ale myslím ľe výrazně pod 1200 to nebude nikde.
U elitu mají toto:
Dodavatel: HELLA
969,00 CZK (1 153,11 CZK)
.Obrázek
Verdom
V.I.P.
V.I.P.

Vůz: Xsara I 1.4 break, Peugeot 308SW Vti

čerpadlo ostrekovačov

Příspěvekod Shingi » úte 26. úno 2008, 8:37

Ďakujem za typy! Naąiel som čo potrebujem a "len" za 650Sk od Siemensu. Hned to idem objedna». Príjemný deň ľelám, Dámy a páni! :lol:
Shingi
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod remote » pon 3. bře 2008, 21:11

Shingi, měl jsem stejný problém.Na čelní sklo mi ostřikovač dostříkl tak 10 cm.A na zadní ( mám Brejka) , tam to ąlo jak víno. Asi je víc typů motorků ale u mýho ( 1998) je motorek s pístkem,a při zvolení "předního" nebo "zadního" ostřikovače se mění otáčky motorku. A za motorkem je takový pístek který přitom uzavře tu větev kam ta kapalina nemá zrovna týct. Já jsem to udělal takhle : odehni plastový podběh , nemusíą sundávat kolo,jen ho natoč a plast poodehni.Vysaj vąechnu kapalinu z nádobky.Zbytek pochytej do nízké nádoby - aľ vypáčíą motorek z nádobky- jde to dobře.Nepople» si hadičky.No a na motorku je ten pístek.Je to pakárna ho rozpertlovat, je to samá hmota.Aľ to rozebereą, vąe vyčisti a slep to zaze dohromady.Já jsem pouľil vteřiňák, sice nějakej lepąí z práce, ale drľí to. Kdyľ to budeą mít venku,můľeą třeba nabíječkou vyzkouąet motorek.
Pokud se ti tohle nepovede,pak asi nezbude nic jinýho neľ sehnat něco novýho...Zdar.
remote
Návštěvník
Návštěvník

Zpět na Exterier & Interiér