Liberec

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki

Příspěvekod spy » ned 2. bře 2008, 12:49

Cvrček píše:Jedinej kdo to dal stejně,byl poslední přijedoucí Spy.

Holt ten co to má nejblíľ přijel samozřejmě nejdýl :-)

I kdyľ sem pobyl jen krátce, bylo to bezva. Uľ se těąim na nějaký opáčko.
mitä?
spy
Profesionál
Profesionál

Vůz: Volvo C70/Volvo V70R/Škoda Octavia II 1,8TSI

Příspěvekod bafík » ned 2. bře 2008, 14:13

Fotečky byli opravdu super, díky moc Verdome, ľes to takhle hezky zdokumentoval.Učast byla opravdu na to jaké bylo počasí posluąná, kdo slíbil přijel a komu do toho něco přiąlo tak se posluąně omluvil.

Musím prohlásit tento sraz za opravdu podařený a myslím si, ľe to není jen můj názor. ®e Verdome, Jindroslave, Cvrčku, Spy.

Bylo by moc fajn pořádat takovejhle srazík častěji, můľeme vymyslet třebas nějakou letní akcičku i s výletem do přírody, samozřejmě podle toho jak kdo by měl čas. Počítám s dovolenýma a tak. Muselo by se to hodně moc naplánovat. Ale takovýhle srázek by v zimním období mohl probíhat přeba jednou za dva měsíce, jen tak pokecat, odreagovat se a zařádit. V semilech je xsar hodně, tahá je tam Novotnej, tak se chystám na ten sraz co je v semilech xsaráku, ľe bych jim tam o nás jako řekla a příątě by nás mohlo bejt jeątě víc. Tímto prosím Spy, aľ budeą něco víc vědět, tak mi prosímtě dej vědět.

Jinak obáceně sem byla jednak z důvodu, ľe jako girlstuning musím mít vľdycky něco extra, pak taky přece nebudou stát dvě zelený xsary stejně, ne(at si kaľdej prohládne čumák i zadek)a taky sem ľenská a parkuju tak jak je to pro mě nejpohodlnějąí :oops: :oops: :oops:

Hláąka večera byla:To ste vąichni řidiči, ľe ubec nepijete? odp.:Jo a dokonce řídíme stejné auto. Heč
---------- toto prohlásila servírka v baru a bylo to docela trefné. Příklad ľe i bez alkoholu jde zaľít spousta legrace.

Závěrem chci vąem moc poděkovat za učast, ráda sem vás vąechny poznala a poklábosila, bylo to velice příjemné.DÍÍÍÍÍKY
bafík
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Příspěvekod Jindroslav » ned 2. bře 2008, 15:38

Jj, bylo to fajn 8)
Xsara I coupé, 2.0HDi asi 125k, r.v. 1999 Obrázek
Ubytování v Liberci - http://www.ubytovani-liberec-jested.cz

Obrázek
Jindroslav
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Xsara I coupé, 2.0HDi asi 125k, r.v. 1999

Příspěvekod Cvrček » ned 2. bře 2008, 17:34

No ale pokud by si jí dala stejně jako my ostatní,tak by dobře vynikli tvoje přední světla,oproti nám ostatním,standardním.
A při odjezdu by sis stejně svoje poznala,já mám přeci kombajna i ty menąí VéTeeSko. :lol:
Nyní: Xsara Picasso 2,0 HDi r.v.2001 stříbrný tahoun. A bohužel věčná špindíra na podložkách s polepenou prdelkou. Těžko nás přehlídnete ;)
Dříve: Xsara Break 1,9TD r.v.1998
Cvrček
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Xsara Picasso 2.0 HDi , r.v.2001

Příspěvekod bafík » ned 2. bře 2008, 19:01

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: svrčku
bafík
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Příspěvekod spy » ned 2. bře 2008, 19:52

bafík píše:V semilech je xsar hodně, tahá je tam Novotnej, tak se chystám na ten sraz co je v semilech xsaráku, ľe bych jim tam o nás jako řekla a příątě by nás mohlo bejt jeątě víc. Tímto prosím Spy, aľ budeą něco víc vědět, tak mi prosímtě dej vědět.

Naąel jsem Maąkarní bál Citroen Klubu Semily, bude za týden - http://www.semily.cz/modules/kalendar_a ... ?show=1602 - ale nemám zdání jak moc se tam člověk můľe dozvědět :-)
Já tam bohuľel nepůjdu, sem v Plzni :/ Ale někdo z okolí můľe zajít

Hláąka večera byla:To ste vąichni řidiči, ľe ubec nepijete? odp.:Jo a dokonce řídíme stejné auto. Heč

:mrgreen: :jup:
To je opravdu hláąka dne :-)
mitä?
spy
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod spy » ned 2. bře 2008, 23:34

Přikládám jeątě asi jedinou fotku co se mi aspoň trochu povedla :-)
(klikni pro větąí)
Obrázek
mitä?
spy
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod riggo » pon 3. bře 2008, 15:10

Taxem prohledl fotecky....no,muselo to byt fajn.Snad tedy priste 8) a muze mi prozradit Bafik, kterapak ze to je na tech fotkach?? To abych si Te mohl prohlednout, tu ustnatou(=hubatou) :D :D :D :D
riggo
Profesionál
Profesionál

Vůz: Xsara I 1,9D 50kW, r.v.98,po 300tis.km se mnou minulost, ted Seat Toledo III, r.v.2006,1,9TDi 77kW

Příspěvekod bafík » pon 3. bře 2008, 17:10

bacha na mě sem ta v tom tmavě červeným svetru s tmavýma vlasama! a já nejsem hubatá já sem přímo drľ....... :D
bafík
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Příspěvekod Cvrček » pon 3. bře 2008, 18:01

Riggo,ta DR®KATÁ je například na fotce XSARA_Semily20.

svrčku

Zde! Sem něco proved? :chrum:

A prosím Bafíka 2,jestli by bylo moľné poslat,či sem vloľit tu fotku s deątníčkem z poháru.
Nyní: Xsara Picasso 2,0 HDi r.v.2001 stříbrný tahoun. A bohužel věčná špindíra na podložkách s polepenou prdelkou. Těžko nás přehlídnete ;)
Cvrček
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Příspěvekod riggo » pon 3. bře 2008, 20:54

No myslel jsem si to,asi si ji pri pristim srazu vezmu pod pedagogicky dohled a vysvetlim ji, jak se chovat ke starsim panum :D :D :D :D :D
riggo
Profesionál
Profesionál

Vůz: Xsara I 1,9D 50kW, r.v.98,po 300tis.km se mnou minulost, ted Seat Toledo III, r.v.2006,1,9TDi 77kW

Příspěvekod Cvrček » úte 4. bře 2008, 18:43

No nevim,jestli to jeątě má nějakou cenu. Ale moľná rákoska... :P , jo to by moľná ąlo...
Cvrček
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Příspěvekod jaydee_peta » čtv 6. bře 2008, 22:53

Cvrček píše:Zelená naopak? Tak v prvním případě na místě srazu stojí obráceně ta moje. To proto,ľe sme na místě byli první a tak sem si couvnul ve víře,ľe by mohla bejt fotka. Jenľe kdyľ ostatní dorazili,tak to ąoupli,tak jak přijeli. Jedinej kdo to dal stejně,byl poslední přijedoucí Spy. Ale to není na fotkách vidět. No a v druhým případě to musí vysvětlit Bafík sama.
A dvojky tady potkáą. Občas. Ale ti asi o fóru nevědí. Ikdyľ mu děláme v Liberci reklamu dva (a» ľijou podloľky!)

Riggo neboj,příątě ti to doufám vyjde a sejdem se. A Jaydee,co dělaj permoníci v zadním kolesu? A taky ąkoda,ľe dneska řádí ta bláznivá Ema. By ti ty kompy dali pokoj a stihnul bys to.

Emma je svině no:-)))
No a tamto jeątě nevim, ale neni to nijak hrozný, takľe sháním spíą věci pro mimčo :lol:
Už jen 1x Xsaruška 1.8i Red Flower
Peugeot 307 2.0i 16V Black Power:-)
Obrázek ... holku moji modrou už dráždí někdo jiný...
jaydee_peta
Profesionál
Profesionál

Vůz: Xsara 1.8i

Příspěvekod bafík » sob 8. bře 2008, 16:55

jo rákosku jo, no tak to se jeątě uvidí ko z koho. ti dám cvrčku, si mě nepřej. a rigo, jako jestli ste tak straąně strarý, jak si prohlásil, tak to je moi líto, ale nebojte na pohřeb vám samozřejmě pujdu
bafík
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Příspěvekod bafík » sob 8. bře 2008, 17:30

cvrkote, fotky máą na emailu, tak je semka please hod. já to prostě neuím, tehle počitač to podporuje. Kdyľ napoiąu uloľení, tak z toho jsou ve finale čmáranice a klikiháky.
bafík
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

PředchozíDalší

Zpět na Proběhlé srazy