Vase navrhy? DIKY
Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Luky píše:Já mám Densa a jsem naprosto spokojen, né ľe by to nějak zvýąilo výkon, to nepoznáą, ale průběh motoru se mi zdá lepąí, při rychlejąí akceleraci a niľąích otáčkách se motor nezakucká ani za studena. A 100.000km je super ľivotnost. Kat. číslo na tvé auto je IK20 a maloobchodně jsou za 2460,-
Nu a kdybys poprosil tak o litra levnějąí..

jeanes píše:Jasny... no mam ted moznost sehnat ty DENSO IRIDIUM POWER (IK20) za 1150,- vcetne dph i posty ale jestli myslite ze to nema VUBEC ZADNY smysl tak je to asi fakt blbost... Myslite ze by byl sportovni vzduchovy filtr lepsi? (ve smyslu lehkeho oziveni vozu - co se jizdy tyka)? Koukam ze z toho asi stejne vic nevymacknu... Prodavat kvuli tomu auto a kupovat novy nebudu. Spis se snazim udelat maximum s tim co mam

jeanes píše:Jasny... no mam ted moznost sehnat ty DENSO IRIDIUM POWER (IK20) za 1150,- vcetne dph i posty ale jestli myslite ze to nema VUBEC ZADNY smysl tak je to asi fakt blbost... Myslite ze by byl sportovni vzduchovy filtr lepsi? (ve smyslu lehkeho oziveni vozu - co se jizdy tyka)? Koukam ze z toho asi stejne vic nevymacknu... Prodavat kvuli tomu auto a kupovat novy nebudu. Spis se snazim udelat maximum s tim co mam

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků