prostě takovou já mám smůlu.
Po dneąní návątěvě (uľ nutné) Citroënu mi bylo řečeno, vadná těhlice ( a to tak ,ľe mi bylo nedoporučeno jezdit) spodní čep + geometrie,vadné spojkové lanko,vadná komplet spojka,začla sfině po 120 000 uľ nezabírat rovnoměrně a stvrdla,takľe pedál je pro kulturistu,byla mi vyměřena kalkulace s origo díly na 25 000 kč
Momentálně se díky Lukymu snaľím o sníľení ceny ale těhlice bude větąí problém,momentálně vám váľně nedokáľu odpovědět zda dojedu.
Nejraději bych tu bestiji rozflákal,celý den jsem chodil a uvaľoval jestli to auto neprodat a koupit uľ nové,uľ se sype co se dá,to není dobré.
Ale mám nové tlumiče,loľiska,zadní nápravu,rozvody,manľety,potoah volantu (kůľe),rohoľky, nový sportovní filtr,nový olej,brzdy komplet,lanovody,nové STK,zadní silentbloky,nové křídlo,kola (21 000 kč),výfuk,krokový motorek a daląí,ľe teď to prodat,uľ by mě ątvalo asi víc,tak tedy,pokud jsem se tedy definitivně rozhodl to jeątě opravit nepřejde mě to ,tak Xsara mi musí vydrľet jeątě 2 roky.
Omlouvám se,ani nevíte jak mě to ątvemvąe jsem si v práci dojednal a nebylo to jednoduché a teď taková rána,no dovolená se blíľí,výlety jsou s rodinou jsou odloľeny vąe je naprd ach jo.
Budu moudřejąí příątí týden to dám vědět,minimálně těhlici a čep musí jít na výměnu ,spojka jeątě vydrľí,aspoň sraz,já budu mezi tím levou nohu posilovat.