mourek píše:mno to teda ta cena za světla je fakt straąná....Lochy píše:Tak to já tě zase za kolesa pochválím. Podle mě na auto sednou jako pr..l na nočník. Povedený a krásný. Světla Morette jsou super aľ na tu jejich cenu ( bohuľel )a řeknu ti ľe za tu cenu bych u těch světel čekal krapet lepąí zpracování... (sou fakt pěkný a Xsaře sluąej,ale kdyľ sem je měl rozdělaný tak mě to docela zarazilo....
) tak se měj hezky
ahooj
Věřím světla jsem měl taky moľnost vidět a mám názor jako ty, ale jak říkáą......autí moc sluąí a to je hlavní. Jinak liąty jsou v pohodě. U černé barvy laku to není zase takový rozdíl a hlavně peníze jdou vráľet jinam. Přeci jenom ty liąty to uľ není taková investice

za to moje minulé auto, taky černá barva a tam uľ se to lidem docela dařilo »ukat
Podle mě ty liąty jsou v pohodě. Hlavní je, ľe auto se líbí tobě.......kdyľ se ti to přestane líbit, tak to můľeą vľdycky stříknout. Jinak teď trochu mimo.......co to je za kola?? Značka? Velikost??
tak snad tvoje Xsaruą nenarazí na ty ąpatný lidi a zůstane bez ąkráby... drľím pěsti 

... holku moji modrou už dráždí někdo jiný...