...zamotat ji do ľlutýho igelitu ( kterej dovezu ) , do třetiny napustit vodou aby ji nesfókl vánek . Myslím ľe ta ľlutá je na asfaltu vidět stejně dobře jako ta červenobílá páska ...
Můľe bejt páni pořadatelé ?
Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki

Kolik těch PETek je tak potřeba?Já uľ mám dvě,ale v tý jedný tahám pití do práce,takľe mám vlastně jen jednu.Stačí jedna?urpin píše:jistěľety máą vľdy fajn nápady .. jen doufejme ľe se nasbírá dost PETek
sbíráte vąichni??

urpin píše:jedny z cen

urpin píše:jistěľety máą vľdy fajn nápady .. jen doufejme ľe se nasbírá dost PETek
sbíráte vąichni??

bleriot11 píše:Kolik těch PETek je tak potřeba?Já uľ mám dvě,ale v tý jedný tahám pití do práce,takľe mám vlastně jen jednu.Stačí jedna?urpin píše:jistěľety máą vľdy fajn nápady .. jen doufejme ľe se nasbírá dost PETek
sbíráte vąichni??

Máchal píše:Rope mi přijedeme buď v pátek dopoledne a nebo pokud to umoľní můj chlebodárce, tak uľ ve čtvrtek večer, myslíą, ľe by nás tam nechal na tu jednu noc postavit stan, kdyľ máme chatku aľ od pátku??Máchalová

urpin píše:Máchal píše:Rope mi přijedeme buď v pátek dopoledne a nebo pokud to umoľní můj chlebodárce, tak uľ ve čtvrtek večer, myslíą, ľe by nás tam nechal na tu jednu noc postavit stan, kdyľ máme chatku aľ od pátku??Máchalová
vyřízeno, domluveno

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků