kdyľ jsem sháněl joystick el zrcátek, tak jsem se rozhodl zvýąit hodnotu mojí Xsary , koupil jsem i levé elektrické zrcátko, měl jsem jenom pravé v el. Nemáte někdo prosím schéma el. zrcátek a jejich vyhřívání?
Také mám pouze pravé v elektrice... urvali mě levé a tak sem koupil manuální a jen vyměnil mechanické je levnějąí a dávat elektrické mě přijde zbytečné... stejně si zrcadko naladim a pak na něj uľ nesáhnu a elektrický bych tam dát ani nedoved
Vyhřejvaný nemám určo ale kdyľ uľ sme u těch zrcátek... nevíte jak mám ąetrně oddělat tento kryt na zrcádku? (mam nové a je celé černé tak potřebuju střiknout do laku ten kryt a na aute se me to dělat nechce...) díky
Tak to ti gratuluji!
Mě se nedávno pos..l ten "lanovod" v levým zrcátku a při sundávání deklu sem dopadl stejně. Taky začínám přemýąlet o výměně mechanickýho za elektrický. Z praktickýho důvodu. Já měřím asi 172cm a má drahá 148 cm. Takľe se zrcátka u nás přenastavujou pěkně často...
Jj neurvat ty spodní by byl asi zázrak... to jo kdyľ se to často pouľívá tak to je lepąí v elektrice... jako okna třeba... a přilepils je tam ty packy zpátky nebo to v poho drľí jen na těch třech? Ja jsem je teď přilepil ale lepidlo je vąude kolem pacek a obávám se ľe kdyľ tam ten kryt budu vracet aľ ho nastříkám tak diky tomu lepidlu co je okolo to tam nedopasuju... asi to lepidlo budu muset okrájet okolo pacek co?