Hudba

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Příspěvekod SilverGhost » čtv 21. srp 2008, 12:11

Moje chyba, bylo tím samozřejmě myąleno od kontaktu, já mám taky pojistkové pouzdro přímo na baterce. A nemusí to být nutně rovných 30 cm, spíąe do 30 cm.
F*ck fuel Economy, my Ford just used all the gas your Hybrid saved ....
Obrázek
SilverGhost
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Seat Leon 2006

Příspěvekod Berny » sob 23. srp 2008, 11:06

Pojistka byla jiľ na drátě...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Berny
Profesionál
Profesionál

Vůz: Xsara I

Příspěvekod SilverGhost » sob 23. srp 2008, 18:55

Jo, tak je to OK. Jen to pouzdro jeątě někam přidělej, a» ti neplandá ve vzduchu. Klidně jen stahovací páskou.
Obrázek
SilverGhost
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Příspěvekod Berny » ned 24. srp 2008, 22:18

Jěątě se chci zeptat... volume subwooferu mam na rádiu a mohu ho i vypnout... jinak nemám ľádnej vypínač mezi zesíkem a baterkou...pouze pojistku... je zesilovač stále pod napětím? Neľere to moc baterky kdyľ auto nepojizdně stojí? Dík
Obrázek
Berny
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod mourek » pon 25. srp 2008, 14:42

Berny píše:Jěątě se chci zeptat... volume subwooferu mam na rádiu a mohu ho i vypnout... jinak nemám ľádnej vypínač mezi zesíkem a baterkou...pouze pojistku... je zesilovač stále pod napětím? Neľere to moc baterky kdyľ auto nepojizdně stojí? Dík
ahoj,mno pokud jsi to zapojil tak jak to ma bejt (plus na baterku,minus na baterku nebo ukostřit nekde v autě, a hlavně takovej malej kabílek REMOTE na výstup z autoradia kterej slouľí k vysouvaní elektrickej anteny a nebo k aktivaci zesilovače) tak bude vąe v pořadku a hudba ti v klidovím reľimu bez zapnutýho radia nebude brát ľadnej proud... nevim je to na tobe ale ja mam eątě na tom kabílku k zesilovači vypínač,ne vľdycky chci poslouchat radio se zapnutou hudbou v kufru.... ale to je jen na tobě :wink:
mourek
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Příspěvekod Rope » pon 25. srp 2008, 18:58

Berny píše:Jěątě se chci zeptat... volume subwooferu mam na rádiu a mohu ho i vypnout... jinak nemám ľádnej vypínač mezi zesíkem a baterkou...pouze pojistku... je zesilovač stále pod napětím? Neľere to moc baterky kdyľ auto nepojizdně stojí? Dík

Nemusíą se bát, samozřejmě to jde změřit, ten modrý drát vlastně zesák aktivuje a do té doby je teměř bez odběru.
Sluąné rádia mají přímo vypnutí subwoferu jediným knoflíkem, takľe pokud chci vypnout sub. , tak jen podrľím joy směrem dolů a je po tuckání (KENWOOD W808)
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

Příspěvekod Berny » pon 25. srp 2008, 19:59

Jj díky... ano, subwoofer si můľu kdykoliv vypnout na radiu :-)
Obrázek
Berny
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Berny » sob 13. zář 2008, 21:06

Zrcátko kdyľ si pustim hudbu :D
http://www.youtube.com/watch?v=YkuimFULsRY
Obrázek
Berny
Profesionál
Profesionál

Re: Hudba

Příspěvekod divizion » stř 17. zář 2008, 12:04

Chtěl jsem zeptat,mám v platu komp.repro pres zesilovac a vyskace mi chrci spiše sičí ale jenom vzdy v urcite pasaži pisnicky.jsou nove tak nevim jestli to mam jit reklamovat nebo to mohou delat i vyhybky,jelikoz kdyz jsem zkousel kabely,tak od zesilovace jde +,- a kdyz jsem to potom zmeril na vybce tak ty kontaky by slouceny,jak kdyby to bylo mono,nevim jestli jsem to presne pojmenoval kdyz tak me opravte.
xsara II 1,6 16V r.v01
divizion
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvekod SilverGhost » stř 17. zář 2008, 18:12

Jak mono? Do jednoho reproduktoru ti musí jít mono. Nechápu. Co je to za reproduktory?
Obrázek
SilverGhost
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Příspěvekod divizion » stř 17. zář 2008, 18:57

Aviator,noproste kdyz prilozim na kontakty na silovac multimeter a mam to dane ne na tu funkci,jak zjistujes jestli je neco pruchodne,kdyz je tak to zacne pipat.Nevim jak se ta funkce presne jmenuje.Tak na zesilovaci mi to nepipne,kdyz to pripjim na svorky +,- ale kdyz je to odpojene od vyhybek.A kdyz draty z zesilovace pripojim na vyhybku a vyhybce to to zacne zvonit jak kdyby bylo + a - dohromady.
xsara II 1,6 16V r.v01
divizion
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvekod SilverGhost » čtv 18. zář 2008, 13:37

Já teda nejsem až takový autoelektrikář, abych denně pracoval s multimetrem a dokázal pochopit, co tím myslíš. Tohle bude spíš na ropáčka.
Obrázek
SilverGhost
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Příspěvekod Marty01 » čtv 18. zář 2008, 15:50

Co jsem koukal, tak všechny ty vaše hračičky vypadaj super :klik: , ale já řešim jiný problém: jak odendat tu zadní mřížku na repro v X1 3 dv.? Někde jsem četl " autorizovaný servis", ale to se mi nechce. Co musím všechno rozdělat?? A jsou tam už nějaký dráty, nebo technika samodoma?? Nechci žádnej show car, ale aby mi to hrálo i vzadu. Do plata nechci řezat.
Xsara 1.8 VTR Coupe - 90 kobylek na podložkách
Marty01
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: 1.8i 8v VTR Xsara I, leden 2000

Příspěvekod urpin » čtv 18. zář 2008, 17:15

pokud myslíš ty origo kryty zadních repro, tak ty lehce vyšprtneš a já tam už origo kabely měl :wink:
současnost - Toyota C-HR 1.2
bejvalka - C4 3dv 1.6ka okřídlené VTR
bejvalka - Xsara 3dvířková 1.4ka
urpin
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Toyota C-HR

Příspěvekod Rope » čtv 18. zář 2008, 19:57

divizion píše:Aviator,noproste kdyz prilozim na kontakty na silovac multimeter a mam to dane ne na tu funkci,jak zjistujes jestli je neco pruchodne,kdyz je tak to zacne pipat.Nevim jak se ta funkce presne jmenuje.Tak na zesilovaci mi to nepipne,kdyz to pripjim na svorky +,- ale kdyz je to odpojene od vyhybek.A kdyz draty z zesilovace pripojim na vyhybku a vyhybce to to zacne zvonit jak kdyby bylo + a - dohromady.

Tak tomu vůbec nerozumím, co je multimetr vím, co je funkce "pipak" taky , ale nechápu co ti jede a co né. Zkus polopaticky, jeď od repráku, přepni si multimetr na měření odporu a proměř jeden reprák, pak duhý, před vyhybkou, připoj jede, druhý atd, až najdeš závadu, pokud tam je.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

PředchozíDalší

Zpět na Autohifi