Ta širší guma nebude vadit při zatáčení? Nebude to drhnout o ty plasty? Nebo vzadu vejde se to tam? Ňáko se toho bojim nerad bych to koupil a pak mě to tam dřelo a škrtalo při naloženym autě... abych pak nemusel kupovat ještě nějakej tužší podvozek nebo upravovat ty plasty...
Kola i s gumama za 12 000,- + cesta tam a zpátky cca 700km + asi ty podložky jak říkáš... do jara času dost, nějaký kola se ještě někde ukážou... ale tyhle nevypadaj špatně
kola jsou to super, ale to ET je fakt úplně někde jinde... takže jak je výše zmíněno, jedině s podložkama... bez nich bys drhnul uvnitř drhnul... na xsaru potřebuješ ET 15, popř. míň
Už jen 1x Xsaruška 1.8i Red Flower Peugeot 307 2.0i 16V Black Power:-) ... holku moji modrou už dráždí někdo jiný...
Ahoj zkoušel jsem na své Xsaře alu Dezent 17 guma 215 na něco ET 35 na Forda, rejd s tim vytočíš jen bych měl možná trochu strach s propružením origo podvozku
Na vánoce plánuju kola... zatím sem vybral tyto... 16" a chci se zeptat: Xsary mají ET malé takže ET15 by mělo pasovat bez podložek? A druhá otázka: Líbi se vám?
Koukám, že budeme mít na jaře sestřičku se stejnýma kolama a navíc taky stříbrnou, jenom my jsme Break. Do Dezentu V jsem se zahleděl už vloni a od té doby na nich jezdím.