dorabanie palubovky z plastu

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Re: dorabanie palubovky z plastu

Příspěvekod davados » úte 13. led 2009, 22:20

Temer kazdy auto ma foukani na nohy vzadu.pokud ti to nefouka tak ti tam prekazi treba koberec.Zapni si foukani na nohy a sahni pod sedacku....Jakou velikost navi a jakou znacku tam mas?ze se ti zapina pres zapalovac,zatim sem se setkal jen se zapinanim cudlikem na obalu navi.Taky sem nad tim premejslel dat ji do tohohle prostoru,ale ne az tak vymakane.Jen bych do fukaru dal neco co by drzelo desticku a na ni bych nalepil "samici"suchace a "samce"bych nalepil na navi,ale z duvodu toho ze vozim lidi,ktery by mi s ni mohli vystoupit mam ji u sebe na okne.Mas to moooc pekny
davados
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Renault Vel Satis

Příspěvekod Hofik » stř 14. led 2009, 7:36

navigaciu mam od sony navi-u93T a zapina sa automaticky, ked na nu pripojis napajanie a teda ked ho odpojis, tak ta vyzve ci ma dalej bezat z baterky, a ked nic nespravis, tak sa za par sekund vypne. takze som to spravil tak ze ked otocim klucom v zapalovani navi dostane stavu a zapne sa a ked kluc vytiahnem, zacne sa vypinat. mojim umyslom bolo mat vzdy pripravenu navigacku v aute a nemusiet ju vytahovat a schovavat, tak som ju chcel niekam zabudovat, nech tak nesviet a nelaka zlodejov pripevnena na celnom skle.
Citroen Xsara Break, 2.0 HDi, 2003 Exclusive

Ked nejde Xsara, tak si proste vezmem Passata...
Hofik
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Citroen Xsara Break, 2.0 HDi, 2003 Exclusive

Příspěvekod Marek » stř 14. led 2009, 20:44

dokturek píše:jen tak mimo misu ma xsara nějake vydechy na nohy pro zadni sedačky?

Dolní výdechy jsou dobré pro topení, ale ochlazený vzduch z klimatizace se snáze dofoukne k lidem vzadu shora. Ale pokud je zapnuté ofukování čelního skla + boční výdechy , dostane se chlad dozadu taky.Mně je taky průvan z prostředka nepříjemný, ale když jsem vozil malého krátce po narození a byla tropická horka, byla priorita jasná.
Xsara Break 1.8 66kW LPG
Marek
Xsamarád
Xsamarád

Vůz: X1 Break, 1.8 8V LPG,r.v.1999

Příspěvekod Hofik » stř 14. led 2009, 21:39

tak nejak podobne je to aj u mna :) a dieta zatial nemam, no ale ked nejake bude, tak ho dam na prednu sedacku a zenu supnem dozadu :wink:
Citroen Xsara Break, 2.0 HDi, 2003 Exclusive

Ked nejde Xsara, tak si proste vezmem Passata...
Hofik
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Citroen Xsara Break, 2.0 HDi, 2003 Exclusive

Předchozí

Zpět na Exterier & Interiér