Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Normální to neni mam td i d a oba motory (naj shodně okolo 200 000 km)chytaji naprosto bez problemů a kuckání.Hodně záleží v jakém stavu je palivová soustava , vstřiky,čerpadlo.Kleki píše:Ono pri tých silných mrazoch okolo -10-20 stupňov je to asi normálny jav , že motor ide nepravidelne. Mne to občas tiež vynecháva , chytne to dobre ale pochvíli začne kašlať ale len chvíľu , zakolíšu otáčky ale po piatich minútach ide pekne.Je dobré aspoň v zimnom období pridávať aditívum do nafty , zlepší to jej vlastnosti a hlavne nemala by zamrznúť.
Xsara break 1.9TD 1999

Nelze se znovu nevyjádřitmarjon píše:ja mam hladkeho 1,9 nie TD.pisal som len to co mi povedal servisny technik v citroene v trnave.tiez mi to bolo divne ked povedal ze ten nepravidelny chod studeneho motora nie je zavada.ono vraj chvilocku trva kym sa ten diesel nejako utrase a ide v pohode. ja som tiez v roku 2006 ked udreli v january riadne mrazy nemal z natocenim tatosov ziadne problemy. oni sa objavili az dalsiu zimu,potom ked zima ustupila opat nebol problem.len na zaciatku tejto zimy sa to akosi zhorsilo,tak som vyhladal niekoho kto by mal tomu rozumiet a to ako som dopadol som pisal vyssie.
mam doma este ford fiestu 1,8 d a ten ma po starte lepsi a pravidelnejsi chod ako x1. a to je 94 r.v. a ktovie kolko ma nabehanych km.....
Prostě škubání neni normální!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Že vraj chviločku trvá kym sa diesel utrase" je naprostá stupidita:Technik v Trnave je jistě člověk
na svém místě , stejně jako poddomý automechanik který tě za 2700 rozhodil předvstřik jen proto aby ho v zápětí nastavil zpět.Je mi líto že jsi narazil na tak neschopné (mechaniky) lidi v tvém okolí.Chce to sehnat někoho kdo DIESELům opravdu rozumí !! To že dělá v citroenu z něj nedělá odborníka (bohužel).

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník