Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki

Cvrček píše:No tak k tomu,abych tam zavolal,jsem se ještě nedostal. Mám odpolední a nějak to teďka nestíhám. Zítra jedu konečně přezout a sehnat nový ložisko do kolečka ke kočárku pro mrňouse,takže počítám,že v pátek to snad vyřídím. To jdu ke všemu na ranní,takže to odpoledne snad stihnu (jinak v sobotu to řešit nebudu,jelikož slavíme rok).
Pánové,nevadí,že pojedete jinudy,alespoň můžu nechat autí z venku zaprasený a cestou to v Hodkovicích vzít wapkou.
A ještě mám pro dnešek nemilou zprávu. Volala mi Bafík,že jí v práci na tenhle náš termín naplánovali školení,takže bohužel nepřijede. Ale nebojte,přijede jejich druhá Xsarka (modré pětidvířko) a s ní Bafík 2. Aleš,její manžel. A pozor,přijede s ním ještě jeden človíček s jednou Xsarkou. Ten se tady nepohybuje,takže další nový neznámí.
Jo a Hubi,tu noční před srazem ti přeji klidnější,než jakou mi měli dnes odpolední. Hořelo nám odsávání svářecích boxů. Hasičáky z celý haly jaksi nestačili,tak nám přijelo na pomoc jedenáct hasičskejch aut...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník