Zdravím Vás všechny Xsaráci, tak se chci s Váma podělit o pár zážitků z uplynulého víkendu. Byl jsem s manželkou a dalšíma 30 lidma v Pasohlávkách. Ubytování jsme měli v buňkách rekreačního zařízení Laguna s polopenzí. Ubytování + strava OK, ale o tom mluvit nechci, jen Vám chci dát pár tipů na "Noc je ještě mladá....". Takže přímo v té Laguně je stejnojmenná hospoda na čepu Radegast za 18 Kozel za 19 Kofola za18. Dále jsou v obci další dvě hospody a to Salaš, na čepu Bernard, a dále v zatáčce hospoda nevím jméno ale na čepu Starobrno-zde jsme nebyli. My jsme jeli hlavně do sklípku takže je zde možnost si dojít do sklípku nevím ale jak dlouho dopředu je nutno si rezervovat místo-zde je cena 200kč na hlavu-obsahuje obložený talíř a vše ostatní je grátis co kdo vypije víno voda atd. zde je odkaz "www.sklipekpasohlavky.wz.cz". Víno se dá samozřejmě koupit a nejen v tomto sklípku (stačí se pozeptat místních) do kanystrů nebo PET flašek za cenu 30-40Kč bílé za litr červené o 10Kč na litru dražší. Pokud by jste měli chuť na něco ostřejšího zeptejte se též místních kde se dá koupit slivovice za 180kč litr a to v příchutích švestka, hruška, oříšky, meruňka, višně, griotka. Bohužel jsem měl tuto akci domluvenou už od února takže je jasné, že podruhé do Pasohlávek nepojedu. Tak Vám všem přeji ať se Vám tam líbí ať máte lepší počasí než my (Pá+ So přšelo) a ať se zadaří nějaká ta kalba. Ještě na závěr přidám 2 tipy na vzdálenější výlet a to na Vranov nebo na Bítov. Až pojedete domů můžete se zastavit v Mušově ve stánku kde prodávají návnady pro rybáře prodávají výborné uzené ryby je to hned u silnice z Pasohlávek na Mikulov cca 5km a pak je možno zajet do Dolních Věstonic a můžete se u muzea vyfotit s Venuší tak jako já s maželkou. Zdravím Frgy.
99 1.8i 66kW červená metal. dovoz F, Xsarácké podložky pod SPZ

- IMG_2507.JPG (66.89 KiB) Zobrazeno 10522 krát