řepák píše:Tolik členů na XSARA.CZ a tak málo zúčastněných ! Styďte se !
Řepáku,tohle tak trochu vstup na tenkej led! Proč se stydět,že se člověk nezúčastnil?
Tak tady máš můj názor: Letos jsem se na celo-sraz fakt těšil a čekal na začátku roku,jak to bude. Věděl jsem,že se o pořádání loni hlásili plzňáci a když nakonec Rope založil téma,jak to bude s celo-srazem tak jsem jenom sledoval jak se k tomu nikdo nehlásí a vedli se debaty. Díky tý slavný ekonomický krizi to se získáním termínu dovolený nemám tak jednoduchý. A tak jsem byl rád,že jsme vyrazili na 5.moravsko-slezký minisraz. Když těsně před minisrazem začali Viteon s copyrightovým Pavlem pořádat tento vlastně náhradní plán,tak jsem dovču už nedostal. Bohužel jsem musel v sobotu ráno na pár hodin do práce. A než bych přejel k vám,tak to by byla sobota večer a měli bychom z toho co... asi docela prd.
Za to,že to pánové uspořádali jim vděčím i já,ikdyž jsem se nemohl zúčastnit. Alespoň se nepřerušila řada celo-srazů. Ikdyž mě mrzí,že to opět bylo na Moravě a že se toho nedokázal ujmout nikdo z Čech. Ono,kdyby se toho někdo ujmul tak jak to bylo v minulých letech,tak by určitě přijelo více lidí.
Všem se omlouvám,že píšu tenhle příspěvek do jak vidím perfektně proběhlého srazu. A jsem rád,že se vám vydařil. Těším se,že vás zase taky brzo uvidím. (Ehm,po Levicích se těšte,něco začínám chystat

)