Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki

Hubi píše:No, co ti mám povídat, moc dobře jsi to netrefil, ale co mám s váma dělat, to víš, že se pokusím dorazit.

Hubi píše:když už jsi mě tedy napsal do těch co jedou určitě

Hubi píše:A jéje, takže je doba, kdy u Xsaristů neni moderní nosit nosánek nahoru, k oblakům se budou zvedat prdelkyJinak cvrčku, když už jsi mě tedy napsal do těch co jedou určitě, tak teda jo no, kdyžtak řeknu šéfovi, že je to příkaz shora.
![]()
Vítej Petře po dovolence, musíme se nějak dohodnout, mám tu pro tebe dárky k vánocůmDneska jedem do Vanďáku, takže ti nejspíš cinknu a dohodnem se, že bychom ti to po cestě jen hodili.

Škopek píše:Zdravím![]()
Já k vám severočechům jedu na dovolenou.Tak,že můžeme udělat severozápodočeský minisraz.V termínu od 2.8 do 5.8 v Rokytnici nad Jizerou nebo někde okolo

Claire píše:...2x kombo (po 20 kg jedno), dvě kytary (v pevných futrálech), dvě mandoliny (v pevných kua těžkých futrálech), 1x banjo (kua těžké v pevném futrálu) 4x skládací židle, skládací stolek větší, 4x spacák, 4x karmoška, 1x family stan, 2x kufr s hadrama, 2x kufr s pitchovinama muzikantů, 1x UPSku, 1x dvd přehrávač se dvěma monitory, 1x noůtbůček, 1x mininoutbůček... a rázem je po vystrkování prdelky...![]()

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků