Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček
,škoda,že stím občas majitel nesouhlasí
.

Zdravim , taky mně moc nesedí "nárazníky" (spojlery) i když uznavam že před takovými patnácti lety bych z toho byl na větvi ( asi stárnu ,taky jsem měl "hrablo" a pneu na "45").Nyní mam radši tzv clean design ale oceňuji čistou práci a úsilí a samozřejmně výsledek 1*SilverGhost píše:Velmi hezké, jen se mi nelíbí ten přední a zadní nárazník. Podle mě je žraločí móda pryč a mě nenadchla ani, když tu byla. Ale pokud se to líbí takto majiteli, tak proč ne.
PS: Když už jste si s tím dali tolik práce, kdy přijede na sraz pro pohár?
krása

..... nechci ti tu psát co semi na tvém autě nelíbí, protože si ho stavíš SÁM PO SEBE ABY SE LÍBILO HLAVNĚ TOBĚ ( a o tom celej tuning je ) . ale napíšu ti co se mi mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc líbí a to je jak už jsem psal jednou lak , barva je SUPER, fakt z ní učůůůrávám ( skoro doslovně ) dokážu si představit jakou práci musí celolak dát a pak auto uvíst do použitelnýho stavu- všude prach z broušení a tak, taky sedačky jsou hooodně coool, nplánuješ 4. či 3bodové pasy? Ty sedačky ktomu přímo sváděj ( měl jsi verzi s 4 abg? Taky jsem přemýšlel nad sedačkama, ale nechtěl sem se připravit o pytle, nevíš kdy se můžou hodit , ale zase ta úúúúúúúúúúúúúůspora hmotnostiii

.Berry
za odvahu se pustit do díla a vytrvat

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků