Tak koukám,že se nějak rozmáhá marodka. To je škoda. Takže přeji Verdomovi i Viktorovi,aby se brzo uzdravili.
A když jsme u tý marodky,tak se mnou nepočítejte na bowla. Mám nějakou namoženou pravou ruku. Děsně bolí,když v ní cokoliv pevněji sevřu,takže budu bohužel jen divákem.
Jinak zde oficiálně veřejně gratuluji paní Verdomové k jejím narozeninám! Přejeme všechno nej. a Hlavně ať jí děti a manžílek nezloběj.
A teď si dovolím odbočení od tématu tohoto srazu,ikdyž ke srazování to bude. (Tak mě kucí moderátorští případně nekamenujte,ale já to prostě napsat musím.)
Stando (Hubi),já jsem tyto naše severočeské srazy nedopracoval do těchto rozměrů. Osobně si myslím,že moje zásluha je jen ta,že jsem založil po asi půl roce svého pobývání zde téma Liberec. A že jsem rozhoupal místní k tomu se sejít. Na prvním srazíku jsme se na kafe a čaj sešli v libereckým hypru s Verdomovic a Riggem. Byly to zajímavé dvě hodinky hovoru a pro mě v té době veliká pomoc od Rigga,který si všimnul,že mám plynové lanko od pedálu k čerpadlu mírně prověšené a jen tak mezi řečí poradil,co s tím (Za toto mu jsem do dnes velmi vděčný). A ejhle,on nám najednou přestal pomalu reagovat pedál. Ono je to blbina,ale pomoc v praxi. K tomu se zde objevila DRŽKATÁ

Bafík to byl hnací motor prvního většího srazu v Semilech (ten byl její práce). Pak už to šlo samo,protože zde je u dosti zdejších členů,kteří mají chuť se sejít. A jak sám víš z příprav Ralska,stačí dát impuls i na sraz na poslední chvíli a lidičky se chytnou. A je to radost tady nadhodit nějaký ten plán a pak se těšit a poslední noc nemoci dospat. A cesta na sraz? Má drahá mi pokaždé nadává,že jedu jako prasátko. To víte,nemůžu se na vás ostatní dočkat.
Naše severočeské srazy se do těchto rozměrů dopracovali díky zájmu všech,co se účastní. Já dal jen ten první impulz...