od vena garážmistr » ned 28. úno 2010, 8:04
To klepání by mohla být řemenice na klice tím jak je dvoudílná tak povolí ta guma přes kterou je to spojený a začne klepat nejdřív ve volnoběhu pak v menších otáčkách a postupně se rozsah klepání zvětšuje. Měl jsem to na Bingu jezdil jsem s tím asi rok ale je to nepříjemý zvuk.Vyzkoušet se to dá jednoduše shodíš ten plast u podběhu na pravý straně aby ses dostal k té řemenici a škrtni si na ní čáru křídou a pak jsou dvě možnosti bud to projedeš nebo nastartuješ a zapneš klimu co nejvíc elektro spotřebičů a párkrát vytočíš kola z rejdu do rejdu ve volnoběhu,no a pak se podíváš co udělala čára pokud bude rozhozená tak je načatá řemenice.pokud ne tak musíš hledat dál.Tenhle postup mi poradil v citroenu. Pokud ji budeš měnit dá se to udělat i doma tak zkus pohledat na netu bo u citroena stojí kolem 7000.- ale nechá se sehnat i za 4000.- Když tak se ozvi mám kontakt.
jezdím : Peugeot 807 2.0 Hdi 100 kw šestifofr, FAP OFF , automatický bufík, xenonové světlomety, denní LED, oranžové LED strobo ,grafický couvací asistent, HF Parrot, DVD přehrávač, sedmi sedačka

jezdil jsem :Berlingo 2.0 Hdi (Sir Tá-Burák)