Ten ohrev ma každe HDi? Na mojej to nie je, teda na tomto mieste a v tomto tvare. Mam aj ja? Alebo som mal a predosli majitel sa rozhodol, ze to nebudem potrebovat ani ja?
Ahoj všem, taky bych se chtěl zeptat. Mám palivový filtr a na něm je ten předehřev. V současné době je nefunkční a potřebuji ho vyměnit. Nemá někdo nějaký tip, kde bych sehnal a za kolik? V Citroenu si za něj řekli něco kolem 1700 kaček a do toho se mi moc nechce. Je na něm nápis Delphi, tak by neměl být originál citroen, né?
Ak sa ti zdá tá suma velká tak si na stránkach http://service.citroen.com/ zisti OEM číslo a podla neho hladaj v E-shopoch niečo lacnejšie. A tak mimochodom ,prečo by Delphi nemalo byť originál Citroen?
Minulosť: Citroensára1.6 16V r.v.2001 Minulosť: Karol I 407 2.0 HDI 100kW r.v.2008 Minulosť: Karol II 508 Hybrid 4x4 2.0 HDI 120kW r.v.2015 Prítomnosť: Karol III 3008 2.0 bohužiaľ už BlueHDI 133kW r.v. 2018
Děkuji za radu, ale filtr mám, jen jsem chtěl ten dohřívač, co na něm je. Myslel jsem, že Citroen používá jako originál Bosche, proto se divím. Ale vím, že to tak není a po telefonátu do Citroenu jsem se v tom utvrdil Stojí 1276,-Kč a na netu jsem nic takového nenašel. Tak ho budu muset koupit
ja mám sériu 66kW a tiež to nemám takto,ako je na pridanom obrázku,ten predohrev tam nemám na tom mieste.Bude to asi tým,že hoci aj na tom obrázku je 66kW,ale ja mám Siemens,nie Bosch