Ráno jsem vyrazil do práce a myslel jsem na Vás, v tom se objevil ve dveřích Pavels s colinem. Přemluvili mě a já sedl do auta a vyrazili jsme směrem Hrádek n. Nisou. Teď jsme tady a už zkoušíme svajanský máz.
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex XSARA II Baffy 0 Viteon 0 Kleki 0
Včera večer mi volá Rope kde že su .... tak jsem si přivstal , jdu do garáže a jedu také ....
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství. Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
Hm, chystal jsem se na dnešní večer do Hrádku, ale musím se starat o kluka, který výlet rázně odmítl... A to to máme u nosu Tak si to užijte a snad příště...
My jsme po snídaňi a čekáme na Vás , takže .......................................................
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex XSARA II Baffy 0 Viteon 0 Kleki 0
A jsme zpatky v kempu. Vylet byl zupa. Pocasi spravne cestovni. Proste objednane A ted uz jen pohrat si a hodit do sebe nejaky kus veproveho a a pivsona . Zatim vse perfekt, bez ztrat na technice. Edit: tak jsem to zakriknul poprchava, ale my na to co....
Posádka počernické hrbaté hlásí návrat domů. Vzdor všemu strašení na Ještědu bylo krásně. Pár obrázků nasypu po večeři. Mějte se fajn, moc mě těší, že jsem vás mohla poznat i mimo virtuální svět.
Claire: Moooc hezký obrázek, ty šípy z autíček Jen ta přehláska patří spíš nad E, ne?