Problikávání mlhovek

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Problikávání mlhovek

Příspěvekod jarda21 » pát 23. črc 2010, 19:13

Nazdárek, zase jsem na mém pikaču objevil problém. Při zapnutých potkávacívh světlech je vše v pohodě ale když k tomu ještě sešlápnu brzdový pedál tak se mi na přístrojovce rozsvítí jemně zadní mlhovky tak jsem na to koukal a slabě mi prosvicujou. Ještě horší to je když do toho vyhodím blinkr a brdím tak to problikává jak blázen. Už jsem to asi před dvouma rokama zkoušel ukostřit nově ale nejspíš moc amatérsky a začalo to dělat znovu. Prosím poraďte jak nejlépe a nejednoduše to spravit. Zachvíli mě čeká technická a nechci aby mě zase za to vyhodili. Díííky
Obrázek
Xsara Picasso...Zelená metla ... jsem vidět na sto honů daleko r.v.2000, 1.8 16V
jarda21
Přispěvatel
Přispěvatel

Vůz: Citroen Xsara Picasso, 1.8 16V, 2000

Re: Problikávání mlhovek

Příspěvekod rosta12345 » pát 23. črc 2010, 20:57

odpověděl sis sám je tam problém v kostře,ale nemusí to být jenom kostra jakože ten drát co vede na kastli ale třeba i špatný kontakt na kostru v objímkách atd.
EX: Citroen Xsara Picasso 1.6 16V SX 2009 Obrázek
rosta12345
V.I.P.
V.I.P.

Vůz: EX:Citroen Xsara Picasso 1.6 16V SX 2009

Re: Problikávání mlhovek

Příspěvekod Rope » ned 25. črc 2010, 21:04

Tyto problémy jsou časté, bývá to tím že se vytvoří přechoďák na minusu na konektoru co vede do světla, já to natrvalo opravuju tak že do plechového kontaktu na světle navrtám dírky a přidělám očko a vodičem propojím (přopájím) přímo do kabeláže, takový bajpás a nikdy se mi nic nevrátilo a počet opravených aut jde do stovek. Většinou je rosteklý plast kolem toho pinu, hold každá žárovka má jeden plusový kontakt v konektoru, ale zem je společná a tak se hřeje a hřeje a hřeje až.........
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex
XSARA II
Baffy 0
Viteon 0
Kleki 0
Rope
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: X picasso, 1,6 benzín

Zpět na Elektrika