to Snoopy: tak to je škoda, že jsem se ti trefil tak blbě do diáře. Nedá se nic dělat, nikdy to hold nevyjde všem. Musím však říci, že se mi na srazíku vaše posádka velice líbila. Správně využité pikaču, plně veselé a hravé osádky. Takže brzy opět někdy naviděnou.
to Riggo: tak dobrá, napíši si tě. Jistě poslechneš kamaráda Hrnču, takže to napíši 1 + 1 + chlupáč

Když tedy pojedeš jako kámoš Jessky, bude řídit přítelkyně a ty se povezeš v kufru?
to Fanatik: jistě mluvím i za ostatní z naší bandy, že jsme rádi, že se vám s náma líbilo. Jste jistě vítáni a je mi ctí tě s tvou posádkou připsat do seznamu účastníků. Jen takový drobný dotaz k počtům vaší Xsarky. Píšeš 1 + 2 , mám tomu rozumět, že pojedeš jako dospělý sám a k tomu budou dva svišti? Píšeme to tu totiž dospělý + děti.
to Šedivka: no jo, hezky jsem to naplánoval, že? Když už to mám také tak blízko, byl bych rád, kdybych tam byl zase jednou mezi prvníma a natočil třeba i nějaký ten příjezd. Dám si to jako předsevzetí
to Ladis: tak to je také dobrá zprávička, nových krajanů není nikdy dosti. Moc rádi tě uvítáme v našich řadách osobně. Že drahou polovičku pozdravuji a ať se nenechá dlouho přemlouvat
to všichni: nádherně se nám to tu rozjíždí. Snad všichi přislibující účast přijedou a třeba pokoříme i megahranici dvaceti vozítek. Šmarja, to by už byla solidní řacha. Možná bych musel zavolat do Lidlu, že tam mají bombu, aby bylo prázdné parkoviště

Citroën Xsara II break, 1.6 16V EXCLUZIVE, r.v. 2001
Peugeot 807, 2.0 HDI 100kW, EXCLUZIVE, r.v. 2007
Citroën Xsara II liftback, 1.6 16V CHRONO, r.v. 2003 - stále u našeho domu, pane říká tatíkovi