Podľa mňa celý problém s repasom je ten že sa nemení ta vonkajšia rúra + torzky. Potom aj po výmene ložisiek a čapu to je vždy trošku do A. teda ja po repase som na tom podobne ako pred ním. Ako som písal robil som to preto lobe som mal zle zadné brzdy a v nádeji že niečo ušetrím.... výsledok ako som písal vyššie... tj kolesa mám jemne nižšie ako majú byť lebo mi nepredsadil torzky a tozky sú už časom unavené, kolesá sú do A stále, síce menej ale sú...
Ak by som sa mal rozhodnúť znovu tak do repasu nejdem. náprava bola pôvodná - jemne do A a najazdil som na nej 30000tkm od kupy, bolo to stále rovnako. dám krk za to že by to ďalších 30tkm vydržalo. A ak repas tak tak ako píšem hore aj s novou vonkašou rúrou + iné torzky ak tie pôvodné sú unavené.... takto to robia tuším niekde v poľsku za dobré peniaze. Otázne je aká je ta kvalita novej rúry a pod....
ešte dodám možno niekomu pomôže, ako určité riešenie. ak sa daô disky zo xsantie ktoré majú tuším ET18 tak sa dostanete zhruba 1cm von - tj medzera medzi plášťom a vnútrom blatníka je o 1cm väčšia....Momentálne mám na xsare všetky 4 disky takéto fungujú bez problémov a nie je to niako poznať....