Mechanicky ano,ale po el.stránce nevím jestli máš za displejem druhou zásuvku pro pal.počítač.Vzhledem ktomu,že máš r.v.2003 bys jí tam mít měl.Já mám 2002 a měl jsem jí a displej pouze hodiny.
Jestliže je displej v pořádku tak by čas a datum fungovat měl,protože ten se měří přímo v displeji a všechny ostatní informace na něm zobrazené přichází z BSI. Když by to nefungovalo je potřeba origo diagnostika a konfigurace BSI.Tak na 80% by to mělo jít zprovoznit vše.Je to potřeba zkusit.Kdybys nebyl světa kraj tak by jsme to zmákli.
Jaké má funkce si najdeš v návodu k autu,když ho nemáš tak je tady na foru.Těch 80% bylo myšleno,že BSI bude kompatibilní s palubním počítačem.Nebo-li když půjde nakonfigurovat mělo by jít vše.Když to nezkusíš těžko se to dovíš. http://www.xsara.cz/phpbb3/viewtopic.php?f=61&t=7188
No návody mám originální ale trochu u toho typu A nechápu tu funkci teplota co je popsaná v manuále měla by se tam zobrazovat a nezobrazuje se tam nic končí to nastavením formátu času. A ještě k té teplotě ta by byla na BSI taky ?