OK, tak budem kludnejsi, ze je to OK. Aj ked dialnicu auto videlo prvy raz minuly tyzden (konecne som kupil znamku tak sme si dali 150 tacho (za 6.2 aktualnych)), no pravidelne 2x do tyzdna ho prefutrujem na stvorke 130 hore tiahlym 5km stupanim (nech sa pekne vypali co sa vypalit ma).
Inac pohoda klidek tabacek dojazdy do dedin na volnobeh, motorova brzda, rozbiehanie na polovicny plyn (a potom cez vikend trtosenie sa lesnymi dolinami v lepsom pripade na dvojke). Priemerku na 6000km mam 41 za hodinu
A prave nafte by profil terenu mal vadit menej ako benzinu. Ten isty tiahly kopec, nafta ide aktualne za 9.5 a benzin si cuca veselo 13-16 podla poctu osob. Cez dedinu rovinka 58-60 na tachaci plyn len tak liznuty aby sme nespomalovali. (diezel na 4ke za 4.8, benzin na 5-ke za 5.5)
Ono aj na benzinovom viem ist pod 7 (vyslovene na spotrebu som mal nejakych 6.8 na nadrz), ale dlhodoba je 7.3 tusim aktualne, v zime mesto 9 a pol len tak fukne. Takze nafta rulezzzz, len teraz v zime moc nejazdi a stoji pred barakom.
Ja sa napriklad ale palubakov musim zastat *tuk tuk*. Diesel je presny, benzin pridava jednu desatinku. Ale pre zmenu hneva palivomer a ukazuje mirnix dirnix