Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Miro píše:No ja mam 1,8 i,auto mam len par mesiacov a nedavam si nejako zvlast pozor na spotrebu-ked potrebujem rychlo predbehnut, tak osolim na trojku aj tych 100, no potom ked som v tempe,uz len hladkam plynovy pedal.No a moj priemer za tri mesiace(mesto asi 40%) je 6,9-7,0 L. Myslím, ze na 1,8 slusne.

pastynko píše:Miro píše:No ja mam 1,8 i,auto mam len par mesiacov a nedavam si nejako zvlast pozor na spotrebu-ked potrebujem rychlo predbehnut, tak osolim na trojku aj tych 100, no potom ked som v tempe,uz len hladkam plynovy pedal.No a moj priemer za tri mesiace(mesto asi 40%) je 6,9-7,0 L. Myslím, ze na 1,8 slusne.
tak to hej, ale na trojku 100 je uplne normal... ked potrebujem predbiehat tak pri 100 radim tu trojku

[/quote]

Houmr píše:Při 60ti na čtyřku to do sedaček rvát nebude, protoľe ten motor má nějakej výkon aľ ve vyąích otáčkách cca 4000/min a maximální aľ za 6000/min coľ je něco úplně jinýho neľ 1.8 8v která má cca na 5000/min max výkon...

K4my píše:mno 1.9 TDi 66KW ochcafka a moje 1,4 55Kw(+naky drobaky) xsara a ve sprintech vitezim, novejsi dizl modely uz ale nedam.i stara ochcafka ale umi jezdit cca 4,5litru
![]()
muj laicky odhad je pro VTS2.0 tak do 9l spotrebajako idealni
1.8T oktavka jezdi i za 7,5 litru, povetsinou taky tak 9... obecne bych ty vozy rad srovnal
nemate nekdo zkusenosti?
Sprint 18T vs 2.0VTS?

---miro--- píše:Lool, muj nick a jeste to video s 2.0 t jsem taky daval do sekce Tuning. Proc mi to delas Miro

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků