Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

ColinMcRay píše:spíš nic než moc. A věř mi že když budeš mít ty xenony tak Ti bude uplně jedno (jako je jim ted) že někoho oslníš, tobě to dělali celou dobu jako mi ti bl*** s feliciema a tranzitama tak ted mi mužou políbit vyfuk. Já vidím sqěle a co ostatní je mi Fuck. A urpin myslím muže potvrdit že ho moje xenony neoslňovaly a to vidím suprové.

Kvido píše:hatzdek: To máš těžko,zatím kdo tu dal Angeleyes které jsou 4 x H1 zjistil,že prd vidí a seřídit je je velký problém a původní byly lepší,téměř tě to donutí dát xenony.

urpin píše:Kvido píše:hatzdek: To máš těžko,zatím kdo tu dal Angeleyes které jsou 4 x H1 zjistil,že prd vidí a seřídit je je velký problém a původní byly lepší,téměř tě to donutí dát xenony.
Nevím z jakého zdroje čerpáš, ale já jsem s AE spokojen víc jak s origo. Jedině kdo si na ně stěžoval, byla žabička a ta je měla beztak seřízené na prd. Určitě bych nedal xenony do origo, čočka je čočka a ta je v AE, proto je to ke xenonům už jen krůček, zvlášť když už se dají pořídit od 1500 kč.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků