Optika - predni, zadni

Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

Re: Optika - predni, zadni

Příspěvekod Miklásek » pon 6. říj 2008, 16:33

Uff, no ja by som tam práveže xenóny nechcel pratať.. sám nadávam na protiidúce autá, ktoré majú HID xenóny, lebo drvivá vačšina z nich ich má blbo nastavené, alebo má špinavé sklá, takže svietia akoby mali dialkové... Takže vravíte, že s klasickými žiarovkami nič moc? :?
Xsara Break SX 1,9 TD, zelená metla, dovezená z Deutschlandu, o rok mladšia ako Cvrčkova. :)
Miklásek
Profesionál
Profesionál

Vůz: Xsara Break 1,9TD SX, Citroen C5 I Break 2,2 HDi Exclusive

Příspěvekod ColinMcRay » pon 6. říj 2008, 18:22

spíš nic než moc. A věř mi že když budeš mít ty xenony tak Ti bude uplně jedno (jako je jim ted) že někoho oslníš, tobě to dělali celou dobu jako mi ti bl*** s feliciema a tranzitama tak ted mi mužou políbit vyfuk. Já vidím sqěle a co ostatní je mi Fuck. A urpin myslím muže potvrdit že ho moje xenony neoslňovaly a to vidím suprové.
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ColinMcRay
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: ŠKODA Auto... Simply Rebel

Příspěvekod Miklásek » úte 7. říj 2008, 18:46

ColinMcRay píše:spíš nic než moc. A věř mi že když budeš mít ty xenony tak Ti bude uplně jedno (jako je jim ted) že někoho oslníš, tobě to dělali celou dobu jako mi ti bl*** s feliciema a tranzitama tak ted mi mužou políbit vyfuk. Já vidím sqěle a co ostatní je mi Fuck. A urpin myslím muže potvrdit že ho moje xenony neoslňovaly a to vidím suprové.

No, ja takéto názory nezdielam.. sorry.. keď niekto robí chujoviny, nemusím ich predsa robiť aj ja... Nechcem predsa robiť iným, čo sám nemám rád.. No nie?
Xsara Break SX 1,9 TD, zelená metla, dovezená z Deutschlandu, o rok mladšia ako Cvrčkova. :)
Miklásek
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod hatzdek » čtv 9. říj 2008, 13:27

Lidi když jsme u té optiky chtěl bych na moji xarinku xenony ale co sem koukal tak modul abs je naplaclej skoro na levym světle že se dá blbě dostat i na žárovku mám 2,0 Hdi a fakt tam toho místa moc neni nemáte někdo zkušenost jestli se tam ty xenony vejdou popř. jaké se dělají úpravy
hatzdek
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Xsara 2,0 HDI, 2000

Příspěvekod engila » čtv 9. říj 2008, 17:44

tak moje nova zadni svetla,a k jezisku budou i predni :wink:
Coupe, 1.8i 8v, r.v. 98 takova zelena s uza zvukem vyfuku:D ted Xsara II 1.4
engila
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Coupe, 1.8i 8v, r.v. 98 takova zelena s uza zvukem vyfuku:D -minulost... ted Xsara II 1.4

Příspěvekod ColinMcRay » čtv 9. říj 2008, 19:03

vedle tebe stojí žlutý pažout 306 ???
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ColinMcRay
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: ŠKODA Auto... Simply Rebel

Příspěvekod engila » pát 10. říj 2008, 4:21

ne ne seat ibiza...
Coupe, 1.8i 8v, r.v. 98 takova zelena s uza zvukem vyfuku:D ted Xsara II 1.4
engila
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Vůz: Coupe, 1.8i 8v, r.v. 98 takova zelena s uza zvukem vyfuku:D -minulost... ted Xsara II 1.4

Příspěvekod hatzdek » úte 14. říj 2008, 16:38

Zdravim chtěl sem si dat na xsaru xenony ale zjistil sem že to neni schvaleno protože nemam ostřikovače světel fakticky to tam nesmi bejt ?
hatzdek
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Příspěvekod Miklásek » úte 14. říj 2008, 18:36

Nesmie.... HID Xenóny niesu schválené pre prevádzku na pozemných konunikáciách, ale ako sa vraví: "oko nevidí, srdce nebolí"... Akurát ak by ti to zistili Policajti, tak máš problém...
Miklásek
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Kvido » stř 15. říj 2008, 10:31

hatzdek: To máš těžko,zatím kdo tu dal Angeleyes které jsou 4 x H1 zjistil,že prd vidí a seřídit je je velký problém a původní byly lepší,téměř tě to donutí dát xenony. Schválené nejsou,chybí ti automatické vyvažování a ostřikovače. Ale když si je necháš dobře seřídit.....
Ostřikovače jsou zbytečné,ale některé Xsary je mají. A ikdyby si je měl člověk sehnat jen jako imitaci bez zapojení....
Kolikrát tě policisté zastavili ??? Když nesvítíš jim vadí přes den,přes den xenon neoslňuje,v noci tě berou na alkohol,ale když svítíš xenonem ani neví jaké auto jede a xenon má dnes kde jaké auto,takže výstřední nebudeš. A když tě zastaví ,tak je to rychlost,alkohol či běžná silniční kontrola,ale při zastavení dej parkovací světla,zadky svítí normálně dál a možná si xenonů ani nevšimnou.A když tak pak už je to na policistovi a Tvé povaze něco ukecat...
Lpěl bych na funkčnosti světel a správném seřízení,ale osobně bych se Xenonů nebál,bojím se starých vraků které to sipou 120 km/h s jedním světlem,které se jeví jako motorka a nevíš kdy mu uletí nárazník,kolo nebo výfuk. Na to bych pány policisty odkazoval.....
Pro tebe jako řidiče je to dobrá věc,vidíš dobře cyklisty,chodce sám sobě prospěješ k bezpečnosti ,ale horší je to pro toho druhého řidiče,v momentě kdy se míjíte moc toho nevidí pokud ho xenon oslní a rizikem je,že on v tom momentě bude míjet cyklistu a srazí ho,pak bude říkat,že ho protijedoucí řidič oslnil,pokud by to zašlo tak daleko a zjistí kdo ho oslnil a přijdou Ti na Xenony ,máš průser. Tak samo to bude asi u pojištění,nejsem si jistý zda by ti pojišťovna či likvidátor uznal škodu,na věci které nejsou schváleny. Takovým prvním ,ale bývají kola,jsou drahé a pojišťovna zjistí,že jsou nestandartní nemusí ti ani nic vyplatit jelikož Tvé kola nejsou v technickém průkazu a nejsou schváleny,tím máš oči pro pláč,ale Xenon o kterém je řeč se dá v dnešní době pořídit jestli nekecám okolo 2500 - 3000 kč,což není taková hrůza.
Hyundai i30 combi 1.4 T-GDI 2019
Kvido
Čestný člen
Čestný člen

Vůz: Hyundai i30 combi, 1.4 T-GDi,2019

Příspěvekod hatzdek » stř 15. říj 2008, 12:47

nojo a co STK ? a takovýhle věci nechapu proč nas takhle buzerujou za všechno proč si nemužu udělat auto podle svych představ ne ja musim mit naraznik s attestem a samy takový debility mam jich dost
hatzdek
Zasloužilý přispěvatel
Zasloužilý přispěvatel

Příspěvekod Kvido » stř 15. říj 2008, 13:55

Proč STK ? Určo povolené to není,takže jim to BUDE vadit,leda máš známé.Ale na STK jdeš jednou za 2 roky,takže před STK odpojit dát klasiku,nechat seřídit za cca 100 kč,žárovky H1 někde v levné mototechně a je to.
Hyundai i30 combi 1.4 T-GDI 2019
Kvido
Čestný člen
Čestný člen

Vůz: Hyundai i30 combi, 1.4 T-GDi,2019

Příspěvekod urpin » stř 15. říj 2008, 15:28

Kvido píše:hatzdek: To máš těžko,zatím kdo tu dal Angeleyes které jsou 4 x H1 zjistil,že prd vidí a seřídit je je velký problém a původní byly lepší,téměř tě to donutí dát xenony.

Nevím z jakého zdroje čerpáš, ale já jsem s AE spokojen víc jak s origo. Jedině kdo si na ně stěžoval, byla žabička a ta je měla beztak seřízené na prd. Určitě bych nedal xenony do origo, čočka je čočka a ta je v AE, proto je to ke xenonům už jen krůček, zvlášť když už se dají pořídit od 1500 kč. :wink:
současnost - Toyota C-HR 1.2
bejvalka - C4 3dv 1.6ka okřídlené VTR
bejvalka - Xsara 3dvířková 1.4ka
urpin
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Toyota C-HR

Příspěvekod Miklásek » stř 15. říj 2008, 19:16

urpin píše:
Kvido píše:hatzdek: To máš těžko,zatím kdo tu dal Angeleyes které jsou 4 x H1 zjistil,že prd vidí a seřídit je je velký problém a původní byly lepší,téměř tě to donutí dát xenony.

Nevím z jakého zdroje čerpáš, ale já jsem s AE spokojen víc jak s origo. Jedině kdo si na ně stěžoval, byla žabička a ta je měla beztak seřízené na prd. Určitě bych nedal xenony do origo, čočka je čočka a ta je v AE, proto je to ke xenonům už jen krůček, zvlášť když už se dají pořídit od 1500 kč. :wink:

Aaa Urpine, s klasickými halogénkami to svieti podla teba horšie ako klasické? a či ani nie???
Miklásek
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod urpin » stř 15. říj 2008, 20:29

AE určitě nesvítí hůř než originální světla, já jsem spokojen. Nemám xenony .. zatím :wink:
současnost - Toyota C-HR 1.2
bejvalka - C4 3dv 1.6ka okřídlené VTR
bejvalka - Xsara 3dvířková 1.4ka
urpin
V.I.P. & Xsamarád
V.I.P. & Xsamarád

Vůz: Toyota C-HR

PředchozíDalší

Zpět na Tuning & Styling