od Cvrček » sob 29. lis 2008, 22:40
Koukám zajímavá debata se rozvinula o zásahu čelního skla.
Takže, za 1: Tato Sára parkuje u Kačáku z druhý strany. Nevím,jestli to je ještě Krásná Studánka,nebo už Stráž. Tuhle jsem si původně pletl s Vlkovou.
za 2: Má drahá chytla šutrák od kamionu,kterej jel v protisměru. Prej to byla šlupka! Kamion se nevědělo,jakej to byl,vyřešilo se to přes známé kluky z ČSAD. A výměna proběhla těsně před srazem v Semilech.
za 3: Máme připojištěný obvodový skla. Klika,letos se mi to vyplatilo.
za 4: V zimě odletěl šutr od našeho zadního kola a trefil přední sklo kamaráda za námi. Vůbec nic sem necítil a kamarád to sklo už měl nahlášený na výměnu.
za 5: Jindroslave,takovej zásah naštve. Ale neboj,my dostali zásah necelej měsíc po výměně. Větší auťák na dálnici u Mladý Boleslavy.
Tak a teď to hlavní. Pánové,koukám že Jablonečtí by raději na pérdeli seděli,tak uděláme malej kompromis. Jelikož na Královce nás nechtějí a na Black Bowlu mi nejsou schopni říci,jestli nás vezmou. Prej zavolejte mi ve středu. Tak jsem sháněl jinej Bowling a v liberecký Tipsport aréně mi bez problému zarezervovali dvě dráhy od tří do pěti a můžem zatím i o hoďku dýl.
Takže sraz buď u hypru nebo u Glóbu,můžem dát řekněme hodinku pokec v kavárně a pak přejezd na bowling. Záleží na vás,jestli chcete spanilku,nebo přímou cestu. To by se pak vymyslela nějaká ta projížďka po Liberci.
Můj návrh:
Sobota 13. prosince 2008
13:00 sraz u Globusu na parkovišti od čerpací stanice (pozor!!! Toto je změna o proti první verzi. Na přání.)
----- pokec,přesun, kavárna,přesun zpět,přejezd
15:00 bowling ( do 17:00)
----- a můžem třeba pařit dál
A je ctí,že se na nás chce přijet podívat plzeňský xsamarád engila!
Takže teď od vás potřebuju vědět přesné počty,kdo se zůčastní a jestli mám potvrdit jednu,nebo dvě drány. Na jednu se vejde osm hráčů.
Čas máte do středy do 11:59.
v případě dotazu,můžete na Icq (pokud někdo nemá,tak je to 458-527-256) a nebo na telefon. Na něj raději tento týden dopoledne a číslo si najděte v tomhle vláknu na čtvrtý straně.
Účast zatím je jistá: Cvrček + píďalka + plus prďola v kočárku
Bafík1 + Bafík2
A další ????????
Naposledy upravil
Cvrček dne ned 30. lis 2008, 20:01, celkově upraveno 1
Nyní: Xsara Picasso 2,0 HDi r.v.2001 stříbrný tahoun. A bohužel věčná špindíra na podložkách s polepenou prdelkou. Těžko nás přehlídnete
Dříve: Xsara Break 1,9TD r.v.1998