Moderátoři: Rope, baffy, viteon, Kleki, Cvrček

marjon píše:tak,auto mi pred chvilou priniesol ten mechanik. vratil predstrek do povodnej polohy. dnesne ranne startovanie vraj bolo opat s tym trhanim. hlavnu pricinu teda nenasiel a neodstranil. hovori ze je mozno chyba v cerpadle kde je niekolko trisiek ale to sa da zistit len pri demontazi cerpadla a jeho odskusani na stolici.
takze zatial kaslem na to, musim sa zmierit s tym ze chod motora po nastartovani v zimnom obdobi bude chvilu rozhadzany.
ak vie niekto poradit co moze byt pricinou toho nepravidelneho chodu za studena budem rad a zatial sa budem pokusat najst nejakeho dalsieho odbornika na diesle,popripade porozmyslam o znackovom servise.
motor ma realnych 146 000km. stoceny podla mna nebol,kupil som ho pred vyse troma rokmi ked mal 60 000 km od jedneho znameho starsieho pana doktora

pysta píše:marjon píše:tak,auto mi pred chvilou priniesol ten mechanik. vratil predstrek do povodnej polohy. dnesne ranne startovanie vraj bolo opat s tym trhanim. hlavnu pricinu teda nenasiel a neodstranil. hovori ze je mozno chyba v cerpadle kde je niekolko trisiek ale to sa da zistit len pri demontazi cerpadla a jeho odskusani na stolici.
takze zatial kaslem na to, musim sa zmierit s tym ze chod motora po nastartovani v zimnom obdobi bude chvilu rozhadzany.
ak vie niekto poradit co moze byt pricinou toho nepravidelneho chodu za studena budem rad a zatial sa budem pokusat najst nejakeho dalsieho odbornika na diesle,popripade porozmyslam o znackovom servise.
motor ma realnych 146 000km. stoceny podla mna nebol,kupil som ho pred vyse troma rokmi ked mal 60 000 km od jedneho znameho starsieho pana doktora
Možno by si mohol kupit nove žhaviče, najlepšie BOSCH. To je najlacnejšia a najrychlejšia skuska na opravu.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků